Titel

Alle Producten

Bekijk producten

Aanbieding set Divaderme Mascara Diva FXII & Brow Terra FXII

€68,00 incl. BTW €43,00 incl. BTW
AANBIEDING: ter introductie van onze nieuwe webshop. De prachtige, diep zwarte Mascara DIVA FXII en de Terra FXII. Voor de perfecte wimpers en wenkbrauwen.

BROW EXTENDER II

€38,00 incl. BTW
Natuurlijke vezels voor vollere en mooi gestylde wenkbrauwen. Verkrijgbaar in de kleuren: Ash Blonde, Cappuccino en Espresso.

Beschrijving

Creëer natuurlijke, en perfect gestylde wenkbrauwen met Divaderme Brow Extender II

Product eigenschappen

  • Semi-Permanent.
  • Bevat sterk gepigmenteerde, natuurlijke Italiaanse Sea Mineral Clay en natuurlijke vezels voor een natuurlijke en lang houdbare look.
  • Dekt grijze haartjes.
  • Ontwikkeld met natuurlijke moisturizers en kruiden-extracten die de haargroei van de wenkbrauwen stimuleren, versterken en conditioneren in 4 tot 6 weken.
  • Brow Extender II geeft mooie gestylde en vollere wenkbrauwen binnen enkele seconden.

BROW FXII TERRA

€38,00 incl. BTW
Natuurlijke Italiaanse terra kleipoeder met eeuwenoude, beproefde formules en technieken voor droge en natte toepassingen. .
Verkrijgbaar in de kleuren: Ash Blonde, Cappuccino en Espresso.

Divaderme Mascara Diva FXII

€30,00 incl. BTW
NIEUW: MASCARA DIVA FX II VAN DIVADERME De meest natuurlijke manier om wimpers sterker en voller te maken

NIEUW: Bond Serum Peptide FXII van Divaderme

€64,00 incl. BTW
AL NA 3-6 WEKEN ZICHTBAAR VOLLERE WIMPERS EN WENKBRAUWEN

We verzorgen dagelijks ons haar. Maar waarom niet ook onze wenkbrauwen en wimpers? Met wat extra aandacht en de nieuwe Bond Serum Peptide FXII van Divaderme zie je na 3-6 weken al resultaat: wenkbrauwen en wimpers worden voller en dikker.

Eindelijk: een professioneel serum waarmee je ook thuis gegarandeerde resultaten behaalt. Bond Serum Peptide FXII revitaliseert, verzorgt en verbetert de conditie van de wenkbrauwen en wimpers. Het serum stimuleert de haartjes direct bij de wortel. Bij dagelijks gebruik zie je dat het volume, de textuur en de dichtheid daadwerkelijk verbeteren.

Nieuw: FXII De-finer Gel van Divaderme

€22,00 incl. BTW
2-IN-1 GEL VOOR WIMPERS EN WENKBRAUWEN Super handig, de nieuwe FXII De-fner Gel van Divaderme. Met deze slimme 2-in-1 gel modelleer je wenkbrauwen en wimpers en geef je ze extra kleur en glans. Heel subtiel, want de transparante gel zorgt voor een natuurlijke look. Vitamines en kruidenextracten bieden meteen ook een voedende verzorging.

Filter by:

Clear All

Filter by